Ja då är våren här!

Under vintern har barnen ägnat sig åt allt från vernissage, lösa de globala målen genom vår grönflaggresa till att njuta av en heldag i badpalatset i Mönsterås. Det har blivit tradition att skolan hyr anläggningen för en dag. Det är mycket uppskattat bland barnen. Mycket snö har det varit och under rasterna åks det pulka, linbana och spelas isfotboll. Nu har vi redan kommit fram till påsklovet och i svenskan får barnen öva mycket läsning och att skriva. Barnen har nu även ett mysigt läsrum att krypa in i med en spännande bok. Vi äter fortfarande ute på torsdagar när vädret inte blir för extremt. Under vårterminen har 3-4 vunnit kommunfinalen i schack för femte året i rad. Hurra för våra elever!
Programmering står på schemat med och efter påsk ska eleverna få programmera robotar. Arbetet med tidslinjen i So fortskrider och eleverna får mycket praktiskt arbete med världens historia. Vårterminen brukar gå i rasande fart efter påsk och vips är det sommarlov. Några nationella prov har eleverna kvar men de de har klarat av visar på att Misterhults skola står sig bra i kunskapsnivå jämförelsevis. Ta en titt på hemsidans nya fotoalbum. Det är bilder tagna från vårt dagliga arbete.
» Fotoalbum

Bakom tangenterna