Ovanligt och ändå vanligt terminsslut..

Denna vår är det inte mycket som är det brukar vara. Självklart är det pandemin Covid 19 som är orsaken till att vi måste frångå den traditionella avslutningen, men vi har på alla upptänkliga sätt försökt behålla så mycket som möjligt av vår traditionella avslutningsvecka på Misterhultsskolan för att skapa den där riktiga sommarkänslan och förväntningarna inför sommarlovet.Vädret har verkligen varit på vår sida och cykelutflykten till Götemaren med utrymme för både bad och vatten- och båtvett innan vi kunde grilla hamburgare på närproducerat nötkött, fick verkligen en fantastisk inramning med värme och sol och väldigt nöjda och glada elever.

Igår var det dags för 6:ans dag där eleverna i åk 6 bjöd på äventyr och utmaningar både för alla andra elever och för alla lärare – en dag som tar andan ur de flesta precis som det ska vara.

Imorgon är det dags för terminens allra sista dag, avslutningsdagen och därför har vi tillsammans plockat blommor, lövat vår paviljong och fixat tårtorna till saftkalaset.Så snart är det dags för SOMMARLOV på riktigt!!